PMR results ?
Hai, Assalamualaikum.
           
            

Comeback after a very long time ta update. Not busy but lebih kepada malas nak update. Sape je yg rajin update setiap hari ? Nak kene perah otak tulis benda alah nie lagi. Haha.. 19/12/13 pmr results keluar kan ? Acane results korang ? Great tak ?
Alhamdulillah tahun nie Smk Tun Tuah peroleh 12 orang straight A's . Hebat ta hebat. Sekola kite org bukan sekolah ternama tau. Selalu yg dpt straight a's 2/3 org jer. But tahun ni gempak giler. Biasalah batch 98 kan gempak. Hohoho. 
Straight A's students :
* Alicia Cheong Chia Pei
*Alvin Jong
*Amira Syahira Amran
*Iffah Munirah Saiful Asri
*Nurul Izzah Johari
*Nabil Asyraf
*Qurratu Aini Adnan
*Syafiqa (ta ingat full name, mian ! )
*Siti Nur Asyikin Somad
*Siti Zuhairah Zolkaply (that's me)
*Soon Lay Wen
*Seet Yuan Ji

Lallallallalalalalalalalalalalalaalallalaallalalala !
Kami happy ! Yohooo ! Alhamdulillah. Im so grateful. Act ta sangka pun dpt 8A. Siapa sangka budak yg slalu dpt num berbelas dpt 8A. Hahahahaha. Pape pun thanks to ibu ayah kak leha kak bed bidi erry cikgu rasyid tcer lily tcer nik tcer maswira ckgu yati ckgu nir zuraini tcer ong ckgu fazlina ckgu syahidah ustaz ali izzah syera syue ckin mira imaan ila qur syaf semuelaa yg da doakan kejayaan kami. Wohhooo. Bangga seyh ! What my pmr presents ? This !!!

      
Presents from ayah *thanks ayah

                 
[ 0 comments ]